Salta al contingut

Dia i Nit dels Museus

Del 18 al 21 de maig 2017
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 i museus de Sabadell

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Dia i Nit dels Museus
Descripció

imatge-principal-01El Dia i la Nit Internacionals dels Museus són una iniciativa que pretén acostar el patrimoni museístic a la ciutadania (en especial la gent jove) i sensibilitzar-la sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

Dues jornades festives, plenes d'activitats culturals i lúdiques, al voltant de tota una xarxa europea d'institucions i museus que treballen per la divulgació del patrimoni històric i cultural de les ciutats.

Sabadell se suma a la iniciativa per 6è any consecutiu, comptant amb la participació i coordinació dels Museus Municipals de Sabadell d'Art i d'Història, l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, el Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa.

Entre els dies 18 i 21 de maig, aquestes institucions organitzem conjuntament un programa d'activitats gratuïtes. Així com també jornades de portes obertes (el dimecres 18, Dia Internacional dels Museus, i el dissabte 20 fins a mitjanit, Nit dels Museus) i una gimcana familiar amb premis pels infants, que es realitza tot visitant els diversos espais accessibles a cada museu durant els horaris de portes obertes i que consisteix en descobrir la joia de cada museu. A més durant la Nit dels Museus, les activitats que es realitzen a partir del vespre s'han concebut com un itinerari per recórrer els quatre museus participants.

 

ACTIVITATS DE DISSABTE 20 DE MAIG A L'ESPAI CULTURA

 

taller-intensiu-realitat-virtualA les 18.30 h
Presentació d'aplicacions de realitat virtual
Creades pels alumnes del taller intensiu que es va realitzar durant el mes d'abril, com a activitat complementària a l'exposició Press Start i  a càrrec d'All VR Education.

 

imatge-sonso-clown_quadradaA les 20 h
Senyor Pallasso
Espectacle de Sonso Clown, artista resident a l'Estruch, Fàbrica de creació.

 

 

Activitats gratuïtes i per a a tots els públics.

Consulteu la programació conjunta, al complet, al web oficial del Dia i la Nit dels Museus a Sabadell. També podeu descarregar el díptic amb les instruccions de la gimcana.

 

Dia i Nit dels Museus
Telèfon

93 728 66 50

Dia i Nit dels Museus
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter