Salta al contingut

Curs Escolar 2023-2024


Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

Curs Escolar 2023-2024
Descripció

Curs Escolar 2023-2024

Les activitats escolars de l’Espai Cultura Fundació 1859 estan dissenyades per a grups classe, amb una durada d'entre una i dues hores, segons l’activitat. S'ofereixen al llarg del curs escolar, de setembre a juny, en horari lectiu.

Cada activitat és conduïda per un o dos educadors que s'ocupen de les explicacions i la dinamització. Algunes de les activitats disposen de material previ i posterior, que s’enviarà al professorat en el moment corresponent. Un cop feta l’activitat, es donarà al professorat una enquesta d'avaluació.

Per al curs 2023-2024, seguim mantenint activitats de diferents àmbits temàtics: modernistes, matemàtiques, tecnologia i robòtica, audiovisuals i multimèdia, ciència, educació en valors i hàbits saludables, i llenguatges artístics.

Cal destacar l’exposició “La Ciència del Joc”, inaugurada a començaments de 2021 i de format permanent; al voltant d’aquesta exposició s’hi articulen una sèrie de tallers relacionats com ara “Invents científics”, “Els colors de la llum”, “Construccions mecàniques amb Lego” o “Enginys tecnològics”, entre d’altres.

Tot i que les activitats es duen a terme a l’Espai Cultura Fundació 1859, c/ d’en Font, número 25, de Sabadell, també oferim la realització d’algunes de les nostres activitats in situ a les escoles.

Per llegir informació més detallada de cada proposta, us convidem a descarregar i consultar la Guia d’Activitats Pedagògiques (en format PDF)  i a utilitzar el cercador d’activitats que trobareu en el següent enllaç.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu escriure un correu electrònic a l’adreça visitesec@fundaciosabadell.cat.

Curs Escolar 2023-2024
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Curs Escolar 2023-2024
Correu electrònic

visitesec@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter