Salta al contingut

Cuina de Castanyada i Halloween

divendres, 28 d'octubre 2022 de les 18 h a les 20 h
Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell

Telèfon d’informació
93 725 95 22

Cuina de Castanyada i Halloween
Descripció

Per què triar entre Halloween i la Castanyada quan podem celebrar totes dues festes alhora? En aquest taller cuinarem dues receptes de temporada molt adients. Per una banda, elaborarem els clàssics panellets, que no poden faltar a cap celebració de castanyada. Per altra, prepararem unes divertides i terrorífiques mòmies salades de pasta de full!

 

Edat: de 5 a 12 anys

Duració: 2 hores

Cuina de Castanyada i Halloween
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic o a través de portal Codetickets.

Preu: 19 €.

Cuina de Castanyada i Halloween
Telèfon

93 725 95 22

Cuina de Castanyada i Halloween
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter