Salta al contingut

Cuina amb flors

dissabte, 27 de maig 2017 a les 18 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Cuina amb flors
Descripció

Petits a la cuina és una línia de tallers per a infants, de cuina creativa i saludable. On ells mateixos cuinen dues receptes, una dolça i l’altra salada. La professora els hi explica pas per pas i els ajuda al llarg de tot el procés.

Al mateix temps, durant l’elaboració es van introduint alguns conceptes i pràctiques essencials tant per manipular els aliments amb higiene i seguretat com també per mantenir una dieta saludable i equilibrada.


CUINA AMB FLORS
 

salad-flower_pixabay-azeemans_1024pxCom fem a totes les sessions, elaborarem dues receptes: una dolça i l'altra salada. En aquesta ocasió, introduirem pètals de flors comestibles com un ingredient més a una de les dues receptes i també decorarem els plats amb algun motiu floral realitzat amb d'altres ingredients.

 


Durada: 2 hores.

Edats: de 5 a 12.

Si l'infant pateix al·lèrgies, intoleràncies o altres malalties alimentàries, consulteu-nos la viabilitat o no de que realitzi el taller.

Les receptes elaborades durant el taller poden variar significativament respecte de les fotografies que il·lustren aquesta plana informativa.

 

Cuina amb flors
Inscripcions

El taller requereix inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon.

Preu: 16€

Cuina amb flors
Telèfon

93 728 66 50

Cuina amb flors
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter