Salta al contingut

Creació d'aplicacions mòbils i emprenedoria

Del 10 d'octubre al 28 de novembre 2017
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Creació d'aplicacions mòbils i emprenedoria
Descripció

destacada-taller-appinventor_innova_plus-01Un taller per aprendre a dissenyar aplicacions per a dispositius mòbils amb sistema operatiu Android i publicar-les a la botiga d'aplicacions Google Play.

Farem ús de l'App Inventor (creat per l'Insitut Tecnològic de Massachussets), un entorn de desenvolupament que es basa en la programació visual per blocs. Aquest model fa servir la lògica i estructures pròpies dels llenguatges de programació convencionals, però ens permet fer tot el procés sense escriure codi, sinó que la seva metodologia es basa en connectar blocs que representen instruccions senzilles, condicionals, variables i altres elements de programació, per tal de configurar ordres més complexes.

Per a qui no hagi programat mai, aquest entorn i manera de fer ofereix una solució ben accessible, amb una corba d'aprenentatge molt més baixa que la que suposa aprendre de zero qualsevol llenguatge avançat de programació.

Durada: 8 sessions d'una hora i mitja

Horari: dimarts a les 18.30 h

Taller per a majors de 18 anys

 

Creació d'aplicacions mòbils i emprenedoria
Inscripcions

Tots els tallers requereixen inscripció prèvia, que es realitza a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon.

Preu: 60 €

Creació d'aplicacions mòbils i emprenedoria
Telèfon

93 728 66 50

Creació d'aplicacions mòbils i emprenedoria
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter