Salta al contingut

Crea un videojoc de rol (RPG)

Del 9 al 30 de novembre 2018
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Crea un videojoc de rol (RPG)
Descripció

crea-videojocs-de-rol(RPG)Als videojocs RPG («role playing game») el jugador controla un o varis personatges immersos en grans aventures que ens expliquen històries fantàstiques, a través de les quals el jugador ha d'explorar el món en que s'hi troben els personatges, ha prendre decisions que determinaran com continuarà el joc i ha d'anar superant reptes per fer que els personatges adquireixin noves habilitats i coneixements fins a que estiguin preparats per afrontar el repte final que ha de donar desenllaç a la història.

En aquest taller aprenem a desenvolupar videojocs d'aquest gènere (amb tot luxe de detalls) gràcies a l’RPGBoss, una aplicació de codi obert i d'ús gratuït, que ens introdueix en la lògica de la programació i ens permet crear les històries i els jocs de zero, sense necessitat d'escriure codi.


Durada: 4 sessions de 2 hores

Horari: Divendres a les 18 h

Edats: De 10 a 14 anys

Crea un videojoc de rol (RPG)
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon.

Preu: 35

Crea un videojoc de rol (RPG)
Telèfon

93 728 66 50

Crea un videojoc de rol (RPG)
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter