Salta al contingut

Crea minidrons amb impressió 3D

Del 3 al 24 de febrer 2017 de les 18h a les 20h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Crea minidrons amb impressió 3D
Descripció

El taller consisteix en aprendre a dissenyar «l'esquelet» d'un minidron volador amb programari de modelatge 3D. És a dir, a dissenyar les parts no electròniques. A més de dissenyar un dron personalitzat, un cop impresos els respectius models, els participants també muntaran el seu dron amb tots els components electrònics necessaris, el faran volar i aprendran les normes bàsiques de seguretat.

El programari de modelatge escollit, Tinkercad, és una aplicació en línia d'ús gratuït, amb una interfície força intuïtiva que resulta molt accessible per als infants. Al mateix temps, el concepte de minidron que es desenvolupa en aquest curs suposa un procés senzill de muntatge i de connexió dels components electrònics, que són els mínims necessaris per obtenir un dron lleuger, de mida molt reduïda.

El taller, doncs, està concebut per facilitar i incentivar que els alumnes segueixin experimentant des de casa. Gràcies al disseny i la impressió 3D no només podran aconseguir peces de recanvi en cas de fer-se malbé sinó que també podran dissenyar nous models i obtenir-ne els components necessaris a un cost força més reduït que amb qualsevol altre sistema.

Durada: 4 sessions de 2 hores.

Edats: de 10 a 14 anys.

Crea minidrons amb impressió 3D
Inscripcions

Tots els tallers requereixen inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic (podeu reservar-ne per correu o telèfon).

Preu

105€

El preu de la inscripció inclou les despeses d’impressió dels models 3D i la resta de components necessaris per muntar el dron i deixar-lo preparat per volar. Un cop finalitzat el taller, els participants podran endur-se a casa el seu dron.

Crea minidrons amb impressió 3D
Telèfon

93 728 66 50

Crea minidrons amb impressió 3D
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter