Salta al contingut

Concert solidari De Càritas i Mans Unides de Sabadell

dissabte, 26 de novembre 2016 a les 19:30h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Activitat organitzada per:

Concert solidari
Descripció

Concert en benefici de projectes de les seccions locals de les ONG Càritas i Mans Unides. Amb les actuacions de l'Orquestra d'acordions de Sabadell, la coral Set de Sol i la coral Solo voce.

Els fons recaptats amb aquest concert aniran destinats al finançament de dos projectes socials dels àmbits assistencial i del desenvolupament humà, cadascun d'ells impulsat per una de les entitats organitzadores.

D'una banda, per iniciativa de Mans Unides, el projecte de rehabilitació i ampliació de l'hospital Alma Mater de Gros Morne, a Haití. De l'altra, a càrrec de Càritas, el servei d’acollida a les persones sense llar que aquesta entitat duu a terme a la seva seu de Sabadell.

 

Punts de recollida d'entrades

  • Mans unides (C/Sant Joan, 20. En dies laborables, de 18 a 20h).
  • Càritas  (C/de la Salut, 42. En dies laborables, de 9 a 14h).

S'accepten donacions «a fila zero». Podeu realitzar-les a través d'ingrés bancari al compte ES24-0081-0900-8100-0105-7509 (del Banco de Sabadell).

Dades de contacte amb les entitats organitzadores

Mans Unides Sabadell

Càritas interparroquial de Sabadell

Col·laboren

Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
Diari de Sabadell


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter