Salta al contingut

Concert Feliu Ventura

divendres, 17 de setembre 2021 a les 19 h
Jardins Espai Cultura Fundacio 1859 Caixa Sabadell

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Concert Feliu Ventura
Descripció

Òmnium Cultural Sabadell organitza aquest divendres un concert a càrrec del cantautor Feliu Ventura. L'acte tindrà lloc al l'amfiteatre dels jardins de l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell. Per a poder assistir a l'acte, que té entrada gratuïta, cal reservar plaça a través d'un formulari que trobareu a continuació. L'organització recorda que cal dur mascareta i respectar les mesures de seguretat durant tot el concert.

Concert Feliu Ventura
Inscripcions

Per a reservar plaça de forma gratuïta cal omplir aquest formulari.

 

Concert Feliu Ventura
Telèfon

93 728 66 50

Concert Feliu Ventura
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter