Salta al contingut

Concert de Nadal En favor de la Marató de TV3

dissabte, 17 de desembre 2016 a les 17h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Activitat organitzada per:

Concert de Nadal
Descripció

Tradicional concert de Nadal, solidari, organitzat per l'Associació de Veïns de La Creu Alta, juntament amb L'Escola de Música Creu Alta.

Els fons recaptats es donaran a la Fundació de La Marató de TV3, que enguany fa campanya per la recerca biomèdica sobre l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

El concert consistirà en actuacions de la Jove Orquestra de La Creu Alta i de corals de l'Escola de Música Creu Alta: Coral Infantil Xip-Xap, Coral Juvenil 9Songs i Coral Catasons.

Durant l'acte també es sortejaran diversos conjunts de complements de llana fets pel Grup Fent i Desfent de l'Associació de Veïns de La Creu Alta.

Entrades

Preu: 5€ més aportació voluntària.

Podeu recollir-les a l'Escola de Música Creu Alta.

Dades de contacte amb les entitats organitzadores

Associació de Veïns de La Creu Alta

Escola de Música Creu Alta

Col·laboren

Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
Mañero Constructors
Ajuntament de Sabadell
Llamps i Trons - Cordinadora Jove de La Creu Alta 


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter