Coca de Sant Joan
Espai Cultura Fundació 1859
Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

Activitat organitzada per:
Coca de Sant Joan
Descripció
El taller
Amb aquest taller els participants aprendran a cuinar la seva pròpia coca de Sant Joan, i una segona recepta, un fals caneló (enganyatall), porta pa de motlle, ingredients de temporada (vegetals), formatge en crema. Sembla un caneló però en realitat és un rollet de pa, com una “fajita”, però no porta carn. La professora explicarà cada recepta pas per pas i ajudarà als participants al llarg de tot el procés.
Aquest és un taller infantil de cuina creativa en el qual, al llarg de l’elaboració de les receptes, s'introdueixen també alguns conceptes i pràctiques essencials tant per manipular els aliments amb higiene i seguretat com també per mantenir una dieta saludable i equilibrada.
Durada
1 sessió de 2 hores.
Edats
De 5 a 12 anys.
Si l'infant pateix al·lèrgies, intoleràncies o altres afeccions alimentàries, consulteu-nos abans la viabilitat de què faci l'activitat. |
Coca de Sant Joan
Inscripcions
El taller requereix inscripció prèvia, que es realitza de manera presencial a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon o en aquest formulari d’inscripció.
Preu: 16 €.
Coca de Sant Joan
Telèfon
93 725 95 22 (extensió 2)
Coca de Sant Joan
Correu electrònic
espaicultura@fundaciosabadell.cat
Fes una consulta