Salta al contingut

Club de youtubers

Del 3 al 6 de juliol 2018
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Club de youtubers
Descripció

openshot-uiAquest taller intensiu és una iniciació a la narrativa audiovisual i l'edició vídeo, aplicades a l'elaboració de muntatges breus pensats per a ser publicats a Internet. Ja sigui Youtube, o altres xarxes socials i plataformes centrades en l'audiovisual com a mitjà d'expressió.

La dinàmica del taller mirarà de guiar l'aprenentatge dels participants a través de la pràctica continuada i de manera conjunta i així, alhora, fomentar la seva creativitat al llarg de totes les sessions. Des del primer dia, treballarem en un petit projecte de vídeo que anirem desenvolupant a l'aula i que publicarem a la xarxa el darrer dia del taller.

Amb aquest «Club de youtubers», volem incentivar la capacitat comunicativa dels infants i joves participants i que descobreixin tota la inventiva que posen al seu abast un bon nombre de mitjans i recursos digitals als que  ja hi accedeixen amb normalitat en la seva vida diària: càmeres de baix cost integrades en portàtils i mòbils o altra mena de dispositius i amb les quals podem enregistrar tot tipus d'escenes, que després podrem editar en qualsevol ordinador amb programari lliure especialitzat ben fàcil de fer servir, per crear videotutorials, videoclips, ressenyes, entrades de videoblog i un llarguíssim etcètera.

Durada: 4 sessions de 3 hores
Horari: De 10.30 a 13.30 h (de dimarts a divendres)
Edats: A partir d'11 anys

Cal que els participants portin a classe algun dispositiu amb càmera digital per poder realitzar les pràctiques de gravació.

Club de youtubers
Inscripcions

Requereix inscripció prèvia, que es realitza presencialment a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon.

Preu: 60€

Club de youtubers
Telèfon

93 728 66 50

Club de youtubers
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter