Salta al contingut

Club de ciència

Del 6 d'octubre 2022 al 15 de juny 2023 de les 18:00 h. a les 19:00 h.
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

Club de ciència
Descripció

El «Club de ciència» és un taller setmanal on els participants fan activitats de ciència diversa des d’una perspectiva divertida, experimental, interactiva i rigorosa, i on cada trimestre tracten una temàtica concreta.

Aquest taller vol despertar en els nens interès sobre el món de la ciència a través de l'experimentació i l'observació directa de tot el que els envolta, així com fomentar el pensament crític amb innovació, creativitat, habilitats emprenedores i pensament complex, amb l'objectiu de potenciar la creativitat, la comunicació, la innovació, les intel·ligències múltiples i l'aprenentatge des del joc.

L'activitat començarà el dijous 6 de juny i es repetirà setmanalment (exceptuant festius i vacances escolars) fins al juny de 2023. El taller comptarà amb una temàtica diferent cada trimestre, que es pot consultar a continuació:

 • Primer trimestre: Biomedicina
 • Segon semestre: Canvi Climàtic
 • Tercer trimestre: Energia

 

El dijous 29 de setembre es realitzarà una sessió gratuïta i oberta a tots els infants que vulguin fer un tastet del taller. Per a aquesta sessió, així com per al club, cal inscripció prèvia.

Horari: dijous de 18 a 19 h.

Edats: de 6 a 9 anys.

Club de ciència
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza a través del portal Codetickets i de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. El pagament de l’activitat es fa de forma trimestral i no hi ha cap quota de matrícula.

 

Quota trimestral: 132 €.

Club de ciència
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Club de ciència
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter