Salta al contingut

Cinema: Tron d'Steven Lisberger (1982)

dissabte, 6 de maig 2017 a les 19 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Activitat organitzada per:

Cinema: Tron
Descripció

6  Espai Cultura - cinema - TronKevin Flynn era un important programador a Encom, però un dels seus col·legues, Ed Diligner, li va robar la paternitat dels jocs que havia desenvolupat i va fer que l'acomiadessin.

Kevin s'introdueix d'amagat als laboratoris d'Encom, per accedir al sistema informàtic en busca de proves de la usurpació, però una intel·ligència artificial que dirigeix el sistema de seguretat (l'MCP, programat per en Dilinger) pren el control d'un làser experimental, dispara contra en Kevin i el desmaterialitzant i el transporta al cor del sistema informàtic.

Dins de l'ordinador, en Kevin descobreix tot un món digital on els programes prenen forma humana i s'assimilen en aparença als seus desenvolupadors. En aquest univers fet de bits haurà de fugir de l'MCP mentre busca una sortida per tornar al món material i reuneix les proves necesàries per recuperar els drets de propietat dels seus jocs.

Direcció: Steven Lisberger.
País: Estats Units d'Amèrica.
Any: 1982.


Idioma de projecció: Versió doblada al castellà.

Durada: 1 hora i 36 minuts.

Edat recomanada: Apta per a tots els públics.


Tràiler

Activitat gratuïta

 

Cinema: Tron
Telèfon

93 728 66 50

Cinema: Tron
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter