Salta al contingut

Blaumut presenta nou disc, «Equilibri»

divendres, 19 de maig 2017 a les 22h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 728 66 50

Activitat organitzada per:

Blaumut presenta nou disc, «Equilibri»
Descripció

L'equilibri és part del moviment; és aquella línia per on caminem, on les forces contraposades s’anul·len per permetre que ens mantinguem drets i travessem els paisatges sonors que ens endinsen dins aquest nou capítol del grup. El nou disc de Blaumut es dirà Equilibri i veurà la llum el proper 17 de Març.

Amb aquest tercer disc d’estudi, els Blaumut fan un pas endavant en la producció afegint elements electrònics al so clàssic de Blaumut aconseguint portar al grup fins a nous espais sonors. Un equilibri perfecte on la maduresa i l’univers del grup es donen la mà creant una verdadera obra d’art.


Venda d'entrades

 • Presencial, a la recepció de l'Hotel Urpí
  (c/Sant Maties, 5. Sabadell).
 • En línia a codetickets.com.

Dades de contacte amb l'entitat organitzadora

Blaumut presenta nou disc, «Equilibri»
Telèfon

93 728 66 50

Blaumut presenta nou disc, «Equilibri»
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter