Salta al contingut

Descobreix en Bee-bot

dissabte, 2 d'abril 2022 de les 11.30 h a les 13.30 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

Descobreix en Bee-bot
Descripció

descobreix_en_bee-bot

Bee-bot és un petit robot amb forma d’abella, concebut per iniciar els més petits a la robòtica. Mentre juguen amb ell, aprenen a donar-li instruccions perquè segueixi un camí traçat i així es treballa el llenguatge direccional: girs, lateralitats i altres conceptes sobre espacialitat.

A la part superior de cos d'en Bee-bot hi trobem les tecles de comandament amb les quals l'infant pot ordenar-li que avanci en una direcció concreta, o que giri cap a un cantó o un altre quan hagi recorregut una determinada distància... A més, pot donar-li diverses ordres seguides que el robot recordarà i executarà una rere l'altra.

Durada

2 hores.

Edats

De 4 a 7 anys.

Vols saber més sobre els tallers Mini Innova?

 

Descobreix en Bee-bot
Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic, telèfon o mitjançant aquest formulari.

Preu: 12 €.

Abonaments per a tallers Mini Innova

 • 2 tallers de 2 h (de 12 € cadascun) per 22 € (en lloc de 24 €)
 • 2 tallers d’1 h 30 minuts (de 9 € cadascun) per 16 € (en lloc
 • de 18 €)
  Pack d’un taller de 2 h i un taller d’1 h 30 minuts per 20 € (en lloc de 21 €)

Tots els abonaments per a tallers són unipersonals i no s’apliquen mai als tallers que indiquen la inclusió de material en el preu d’inscripció.

Altres descomptes

Si t’apuntes a aquest taller amb una amiga o amic, tots dos gaudireu d’un 10% de descompte en el preu del taller (no acumulable amb els abonaments).

Descobreix en Bee-bot
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Descobreix en Bee-bot
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter