Salta al contingut

Altres tallers escolars


Activitat organitzada per:

Altres tallers escolars
Descripció

ordit-i-trama
 
ORDIT I TRAMA
 

Taller de fabricació d’un teler manual i casolà, concebut amb motiu de les exposicions «Antic Egipte i teixits coptes de Montserrat» i «Les veus del tèxtil», realitzades a la tardor de 2016 (de setembre a novembre).

En el taller, els alumnes tenen l’oportunitat de fabricar un teler manual que després es podran emportar cap a casa. D’aquesta manera, podran experimentar en primera persona com és teixir i com és l’art del tèxtil, tan arrelat a la ciutat de Sabadell.

Teixir és fer una tela o un treball similar entrellaçant fils o les bagues formades amb un sol fil, especialment entrellaçant fils pertanyents a dues sèries, els de l’una (ordit) perpendiculars als de l’altra (trama).

Nivells recomanats

 • Cicle Inicial de Primària
 • Cicle Mitjà de Primària
 • Cicle Superior de Primària

Àmbit temàtic

 • Educació artística: manualitats
 • Cultura

Disponibilitat temporal i durada

 • Període: durant tot el curs acadèmic
 • Franja horària: de 9:30 a 21h
 • Durada: 1 hora i 30 minuts

Preu i descomptes

 • 50€ per grup/classe

20% de descompte a escoles de màxima complexitat.


Més informació i concertació del servei

Tant per concertar una activitat per escoles o grups, com per ampliar la informació relativa als continguts o les condicions i resoldre qualsevol altre dubte, us recomanem el contacte per correu electrònic.

Adreça electrònica

visitesec@fundaciosabadell.cat

Persona de contacte

Mont Callarisa

Telèfon

93 728 66 50 (horari d'atenció de dimarts a divendres, de 16 a 20:30h).

 


Fes una consulta
  Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

  En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

  He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

  Newsletter