Salta al contingut

A qui fa por la literatura popular?

dissabte, 21 de març 2020 a les 19 h
Espai Cultura Fundació 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22 (extensió 2)

A qui fa por la literatura popular?
Descripció

Conversa amb els escriptors de gènere gòtic Ralph Barby (Rafael Barberán), Àngels Gimeno i Julián Sánchez Caramazana (autor de La desaparición del vampiro), i David Garnacho, director del Festival de Cinema de Terror de Sabadell.

Activitat complementària de l'exposició La vi(d)a de la butxaca. La gran aventura dels «bolsilibros» de la Bruguera (1946-1986), comissariada pel periodista i professor universitari Joaquim Noguero, qui també moderarà aquesta xerrada.

A qui fa por la literatura popular?
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

A qui fa por la literatura popular?
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter