Salta al contingut

A dalt de la cadira (Il·lús Teatre)

Del 27 al 29 de desembre 2020

A dalt de la cadira (Il·lús Teatre)
Descripció

En un any tan diferent, la companyia Il·lús Teatre s’adapta a les circumstàncies i les aprofita per oferir un espectacle, modest però intens, que recupera l’esperit amb què va iniciar els espectacles de Nadal, ja fa vint-i-tres anys, que han esdevingut una autèntica tradició sabadellenca: la meravellosa tradició que es manté miraculosament viva encara de dir poemes dalt d’una cadira per Nadal és el punt de partida d’aquest nou muntatge i l’excusa perfecta per gaudir de poemes, monòlegs, reflexions, històries i cançons que ens parlen de Nadal des de punts de vista ben diferents.

A dalt de la cadira (cartell)

Una coproducció d’Il·lús teatre i UiU Promotors, amb:

Actors: Mariona Ribas, Santi Ricart i Marta Tricuera.

Músics: Marina Prades, veu i violí; Jan Fité, contrabaix; Artashes Aslanyan, piano.

Idea i direcció: Jordi Fité.

Direcció musical: Jan Fité.

Producció executiva: Pere Urpí.

Pol Baltrons: tècnic de so.

Berta Tiana: foto i vídeo.

Marc Sabater: comunicació, premsa i xarxes.

Organitza: UiU Promotors.

A dalt de la cadira (Il·lús Teatre)
Entrades

Entrades: Codetickets.

Sessions: diumenge 27 de desembre (18 h i 20.30 h), dilluns 28 de desembre (20.30 h) i dimarts 29 de desembre (20.30 h).


Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter