Anar al contingut
Acceptar
Anar al peu de pàgina
Acceptar
Anar al menú
Acceptar
Descripció de l'activitat

Taller dissenyat per al coneixement del procés tradicional d'elaboració del vi. L'activitat comença a la sala del vi del museu descobrint les feines i eines emprades en el conreu de la vinya i la collita del raïm.

A continuació els alumnes s'apropen a la vinya, on veuran com és la planta al llarg del seu cicle biològic, trepitjaran el raïm per obtenir-ne el most, utilitzaran una premsa manual simulant el procés de la fermentació alcohòlica del most per a transformar-se en vi. Per últim, els alumnes visiten la cuina de la masia on descobreixen els espais i estris relacionats amb el vi.

Nivells educatius:

Educació primària: 2n i 3r cicles

Objectius:

Apropar-se al coneixement del conreu tradicional del blat i l'elaboració del pa

Competències bàsiques:

Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic

Durada:

2 hores i 30 minuts. Matins del Curs escolar

Capacitat/dia:

màxim de 3 grups/classe amb un màxim de 30 alumnes/classe

Fem vi

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2019-07-19
Durada:
Preu:
Informació extra: