Una programació pensada per acostar infants i joves a la robòtica i les noves tecnologies d'una forma lúdica i creativa!


Lego Spike Prime

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

dissabte, 24 d'abril 2021 a les 11.30 h

Un nou set de Lego que combina elements de construcció amb un «hardware» molt fàcil d’utilitzar i un intuïtiu llenguatge de programació en format trencaclosques.

Construeix cúpules de Leonardo

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

dissabte, 8 de maig 2021 a les 11.30 h

Leonardome és un recurs lúdic educatiu que permet construir estructures ideades per Leonardo da Vinci. A partir de diferents patrons geomètrics podem aixecar «cúpules autosostenibles»: els seus elements no necessiten cap element d’unió. Les cúpules permeten treballar conceptes relacionats amb la geometria, la tecnologia, l’art i la història.

Enginys tecnològics: de l'engranatge a la programació

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

divendres, 14 de maig 2021 a les 18 h

Aquest taller proposa un recorregut per la tecnologia de manera pràctica i manipulativa: des dels elements més senzills de la mecànica, com ara els engranatges, fins a arribar a la robòtica, passant per l'electrònica.

Construccions mecàniques amb Lego

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

divendres, 21 de maig 2021 a les 18 h

Construïm una màquina simple amb què treballarem els principis bàsics d’engranatges, rodes, eixos, palanques i politges, al mateix temps que establim les bases de l’aprenentatge de ciències i enginyeria.

Màquines en moviment

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

dissabte, 12 de juny 2021 a les 11.30 h

Construïm figures amb materials per reciclar i fem que es moguin gràcies a un petit motor i una pila, i també n'afegim components electrònics retirats de joguines, telèfons mòbils i diferents aparells obsolets o trencats!