Una programació pensada per acostar infants i joves a la robòtica i les noves tecnologies d'una forma lúdica i creativa!


Lego WeDo: construïm robots

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

divendres, 15 d'octubre 2021 de les 18 h a les 20 h

Taller per iniciar els infants a la robòtica. Aprenem plegats a construir figures robòtiques, pas a pas, i en acabar veiem com es controlen des de l’ordinador.

Descobreix en Bee-bot

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

dissabte, 6 de novembre 2021 de les 11.30 h a les 13.30 h

El Bee-bot és un petit robot amb forma d’abella, concebut per iniciar els més petits a la robòtica. Mentre juguen amb ell, aprenen a donar-li instruccions perquè segueixi un camí traçat i així es treballa el llenguatge direccional: girs, lateralitats i altres conceptes.

Autòmats de Lego en acció!

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

divendres, 26 de novembre 2021 de les 18 h a les 19.30 h

Els autòmats són màquines que imiten la figura i els moviments d’un ésser animat. En aquest taller els alumnes aprendran quines peces fan funcionar els autòmats (lleves, bieles, etc.) i com poden interactuar amb ells fent les seves pròpies creacions a partir de peces de Lego i un model de fusta.

Postals de Nadal electròniques

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

divendres, 17 de desembre 2021 de les 18 h a les 20 h

Crearem una postal que s’il·lumini amb llums led, gràcies a Chibitronics, una cinta adhesiva de coure, dissenyada per crear circuits elèctrics sobre paper i, així, unificar les manualitats amb l’electrònica.

Enginys tecnològics: de l'engranatge a la programació

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

divendres, 12 de novembre 2021 de les 18 h a les 19.30 h

Aquest taller proposa un recorregut per la tecnologia de manera pràctica i manipulativa: des dels elements més senzills de la mecànica, com ara els engranatges, fins a arribar a la robòtica, passant per l'electrònica.