En aquest taller els alumnes aprendran quines peces fan funcionar els autòmats (lleves, bieles, etc.) i com poden interactuar amb ells fent les seves pròpies creacions a partir de peces de Lego i un model de fusta.
Aquest taller proposa un recorregut per la tecnologia de manera pràctica i manipulativa. Ens centrarem en quatre aspectes bàsics: els engranatges, circuits elèctrics, construccions makers i la programació amb robots.
Què és un àcid? Què és una base? Què és el pH? En aquest taller donarem resposta a aquestes preguntes i mostrarem mètodes experimentals segurs per poder diferenciar-les de manera tant rigorosa com divertida.
La idea del taller gira al voltant d’alguns elements científics. Amb l’ús d’elements mecànics senzills, experimentarem que tota acció que realitzem sobre un objecte, reacciona d’una manera. Segons els camins i construccions que realitzem, la resposta final serà una o altra.
En aquesta activitat conèixerem com és l’interior del planeta i com està format, així com els processos que es generen quan s’interacciona en aquest món geològic.
Amb aquesta exposició es proposa una visita jugada, és a dir, s’ofereix una visita guiada al llarg dels seus tres grans apartats que permet veure com la ciència intervé en l’evolució de la tecnologia i com posa les bases per al seu funcionament.
Aquest taller proposa un recorregut per la història de la ciència de manera pràctica i manipulativa. Ens centrarem en l’experimentació de diferents àmbits de la ciència treballant cooperativament.
Vols estar informat? Les millors activitats per passar-les amb tota la família!
Política de privacitat - Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
El nostre web utilitza "cookies" per millorar la seva experiència. Visiti la nostra pàgina Privacitat per més informació sobre les "cookies" i de com les utilitzem.