Salta al contingut

Press Start Comença el joc

Activitat organitzada per:

Descarrega
més informació

Press Start ens relata la història dels videojocs a través d'una mirada a la idea d'interacció entre humans i màquines, sent aquesta la característica principal que els defineix.

Amb un repàs a l'origen de les computadores i el desenvolupament de les consoles de joc, la mostra reflexiona sobre dues dimensions del videojoc. D'una banda, entès com una producció cultural no només multimèdia, sinó també transmèdia, que transcendeix la seva forma i objecte inicials. De l'altra, com una eina pedagògica i la seva capacitat d'innovació dins d'aquesta àrea.

Comissariada per Òscar Martínez, Dani Velasco i David Ribes, l'exposició es divideix en tres àmbits (passat, present i futur del videojoc) conformats a partir d'un recorregut per plafons explicatius acompanyats de material visual il·lustratiu i objectes de valor historiogràfic, en el context del videojoc i de la història de les tecnologies de la informació. Així com també múltiples enllaços web, a través de codis QR, que ens remeten a materials multimèdia on el visitant pot ampliar la informació continguda als plafons explicatius.

La informació sobre el material, les necessitats tècniques i el cost d'aquesta exposició la trobareu al Catàleg d'exposicions itinerants.

Si esteu interessat en acollir aquesta exposició podeu posar-vos en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@fundaciosabadell.cat o el telèfon 93 725 95 22.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *