Salta al contingut

Press Start Comença el joc


Activitat organitzada per:

Press Start
Descripció

Press Start ens relata la història dels videojocs a través d'una mirada a la idea d'interacció entre humans i màquines, sent aquesta la característica principal que els defineix.

Amb un repàs a l'origen de les computadores i el desenvolupament de les consoles de joc, la mostra reflexiona sobre dues dimensions del videojoc. D'una banda, entès com una producció cultural no només multimèdia, sinó també transmèdia, que transcendeix la seva forma i objecte inicials. De l'altra, com una eina pedagògica i la seva capacitat d'innovació dins d'aquesta àrea.

Comissariada per Òscar Martínez, Dani Velasco i David Ribes, l'exposició es divideix en tres àmbits (passat, present i futur del videojoc) conformats a partir d'un recorregut per plafons explicatius acompanyats de material visual il·lustratiu i objectes de valor historiogràfic, en el context del videojoc i de la història de les tecnologies de la informació. Així com també múltiples enllaços web, a través de codis QR, que ens remeten a materials multimèdia on el visitant pot ampliar la informació continguda als plafons explicatius.

La informació sobre el material, les necessitats tècniques i el cost d'aquesta exposició la trobareu al Catàleg d'exposicions itinerants.

Si esteu interessat en acollir aquesta exposició podeu posar-vos en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@fundaciosabadell.cat o el telèfon 93 725 95 22.


<

Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter