Salta al contingut

L'aventura antàrtica 1897-1913 Fotografies del Museo Nazionale della Montagna, Torí (Itàlia)


Activitat organitzada per:

L'aventura antàrtica 1897-1913
Descripció

L'exposició es proposa apropar el públic a unes vivències inherents a la condició humana: l'esperit de la descoberta i el coneixement dels propis límits. 

L'Antàrtida representa el darrer indret no contaminat del planeta, i això explica que hi hagi una especial predisposició per conservar i conèixer aquest territori.

L'exposició, de caràcter fotogràfic, no és un treball exhaustiu sobre les diferents expedicions en l'intent d'arribar al pol sud, sinó una mostra de la lluita d'uns homes per conèixer un continent tan inhòspit com desconegut.

La informació sobre el material, les necessitats tècniques i el cost d'aquesta exposició la trobareu al Catàleg d'exposicions itinerants.

Si esteu interessat en acollir aquesta exposició podeu posar-vos en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@fundaciosabadell.cat o el telèfon 93 725 95 22.


<

Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter