Salta al contingut

Jornades e-NFORMA Nutrició i esport, un binomi d'èxit!

Del 31 de maig a l'1 de juny 2018
A l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Telèfon d’informació
93 725 95 22

Jornades e-NFORMA
Descripció

Els dies 31 de maig i 1 de juny tindrà lloc a Sabadell la segona edició de les
Jornades e-NFORMA.

Les Jornades e-NFORMA són un model de jornades que, combinant conferències, exposicions, demostracions i activitat física, volen ajudar a convertir Sabadell en un referent de Ciutat implicada en la promoció de l’activitat física saludable suportada per la tecnologia.

Cada any, les jornades es centraran en una temàtica o col·lectiu determinat. Enguany serà la nutrició i l'esport l’eix vertebrador de les jornades, sent el missatge central de la trobada “Nutrició i esport, un binomi d'èxit”.

La finalitat de les jornades és donar a conèixer els avantatges de fer activitat física a qualsevol edat, tant des del punt de vista mèdic, com psicològic, social o inclús sanitari.

Les jornades volen constituir-se en una fita clàssica de Sabadell en el seu objectiu de posicionar-se com a model de Ciutat integradora del trinomi SALUT-TECONOLOIA-ESPORT.

L'edició d'enguany de les Jornades e-nforma es realitzen en el marc de la 65a Festa de l'Esport de Sabadell.

 

Format i contingut de les jornades

Les Jornades e-NFORMA es realitzaran a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

El dijous 31 de maig, a les 19 h, tindrà lloc la inauguració institucional de les jornades i el col·loqui inaugural que comptarà amb la participació de l'Ona Carbonell, medallista olímpica i en campionats del món i d'Europa en natació sincronitzada, i amb el Nacho Solozábal, campió de 19 títols estatals i internacionals de bàsquet, medallista olímpic i en campionats d'Europa. El conductor de l'acte serà en Sergi Garcés, Cap d'Antena i d'Esports de Ràdio Sabadell.

El divendres 1 de juny, a partir de les 18 h, s’impartiran diverses conferències i xerrades sobre la nutrició i l'esport. A les 19.30 h tindrà lloc una taula rodona d'experiències que comptarà amb l'Emma Roca, corredora, esquiadora de muntanya i bioquímica, el Joan Golobart, exfutbolista del RCD Espanyol, analísita esportiu i director d'Odontècnic, i el Sergi Bonillo, director de Restauració i Nutrició de l'Acadèmia Sánchez Casal.  La taula rodona estarà conduïda pel periodista de TV3 Enric López Vilalta.

L'entrada a totes les activitats de les Jornades e-nforma és gratuïta (aforament limitat).

 

 

inscripcio1

 

 

web-01

Jornades e-NFORMA
Telèfon

93 725 95 22

Jornades e-NFORMA
Correu electrònic

fundacio@fundaciosabadell.cat


<

Fes una consulta
    Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

    En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

    He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

    Newsletter