Salta al contingut

Del 2 de gener al 31 de desembre 2019
Masia Can Deu, c/ de la Prada, s/n Sabadell

Activitat organitzada per:
Fundació 1859 Caixa Sabadell
Fundació 1859 Caixa Sabadell

hort

 

Horticultura ecològica

Cessió trimestral de parcel·les d'horta

Accés obert a l'espai de l'hort: dilluns, dimecres, divendres i diumenges

Presentació

Durant tres mesos, disposareu de la cessió d'ús d'una parcel·la d'hort de 28m2, amb la qual aprendreu a conrear la terra, gaudir del contacte amb la natura i recollir els fruits dels vostres esforços com a pagesos novells. En acabar el trimestre, els usuaris tenen l'opció de prorrogar el contracte un nou trimestre o deixar la parcel·la a disposició d'altres usuaris.

Les parcel·les es dedicaran a la pràctica de l'horticultura ecològica. Els participants podran rebre assessorament virtual, però el segon diumenge de cada mes també disposaran de la presència d'un especialista.

Condicions

Atès que hi ha 30 parcel·les disponibles, les inscripcions es faran per ordre de sol·licitud. Aquestes hauran de fer-se per al trimestre en curs: no es faran reserves a l'avançada per als trimestres següents. En cas de no aconseguir una parcel·la, els sol·licitants entraran en una llista d'espera per suplir baixes eventuals.

Per inscriure's-hi i poder accedir a l'espai dels horts és condició indispensable haver signat el contracte d'ús de la terra que contindrà les condicions completes dels curs i haver pagat l'import del curs.

Conjuntament amb el titular de la parcel·la, podran accedir-hi un màxim de 5 persones sempre i quan les seves dades s'haguin incorporat al contracte: no és permès l'accés a d'altres persones.

No es permetrà l'accés de vehicles motoritzats a la finca. Per a la càrrega i descàrrega es recomana l'ús d'un carretó.

El preu inclou: la cessió d'us de la parcel·la per un trimestre; un punt d'aigua amb comptador; i l'assessorament en horticultura ecològica.

El preu NO inclou (i caldrà pagar-ho complementàriament): el sistema de reg dins la parcel·la; l'aigua de reg consumida; els fems; les canyes i altres serveis a demanda de l'hortolà.

Dades d'interès

Característiques bàsiques

Cessió trimestral d'ús de 30 parcel·les per horticultura ecològica. Assessorament continuat.

Lloc: Espai Natura Sabadell. Masia de Can Deu, c. de la Prada, s/n. Sabadell

Durada del taller

Tres mesos prorrogables. Al 2016 s'oferirà en quatre períodes: 

1r trimestre: del 2 de gener al 31 de març. 2n trimestre: de l'1 d'abril al 30 de juny

3r trimestre: de l'1 de juliol al 30 de setembre; 4t trimestre: de l'1 d'octubre al 31 de desembre.

Horari de treball a l'hort i assessorament

Horari d'hivern (de l'1 d'ocutbre al 31 de març) diumenges de 9:30 a 14:00 h; de dilluns a dijous no festius de 9:00 a 17:00 h; i divendres no festius de 9:00 a 20:00 h.

Horari d'estiu (de l'1 d'abril al 30 de setembre) diumenges de 9:30 a 14:00 h;de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00h

L'espai dels horts i el camí d'accés a la masia NO estan il·luminats. Es recomana accedir-hi només dins el període de llum diurna en horari d'hivern (de novembre a març).


Inscripcions

Preu

100,00 €/trimestre.

Descompte del 15% als socis del Club Natació Sabadell i de la Unió Excursionista de Sabadell 

El preu INCLOU el dret a treballar la terra i l’assessorament. El preu NO INCLOU (i s’hauran de pagar complementàriament) l’aigua de reg, els fems i els serveis de llaurat demanats.

Telèfon

93 716 47 81

Correu electrònic

espainatura@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>