Salta al contingut

De l'1 al 24 d'octubre 2015 de les 18.00 h a les 19.30 h
Masia i bosc de Can Deu

Activitat organitzada per:
Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

bosc_can_deu

La marxa nòrdica és una forma d'exercici a l'aire lliure apte per a totes les edats i condicions físiques. Amb l'ajut d'uns bastons específics i, sobretot, utilitzant la tècnica pròpia de la marxa nòrdica, es pot practicar aquest esport de resistència que comporta molts beneficis per a la salut.

La passada primavera ja vàrem realitzar un Curs d'Iniciació a la Marxa Nòrdica i novament us obrim les portes de la masia i el bosc de Can Deu perquè participeu de les Passejades de Marxa Nòrdica en què podreu aprendre'n la tècnica si no l'heu practicat mai o bé perfeccionar-la si ja l'heu apresa a més de gaudir d'un entorn natural. Les sessions són a càrrec de dues persones titulades en aquesta disciplina i amb àmplia experiència en la pràctica i ensenyament de la marxa nòrdica.

L'acollida del grup es farà a la masia de Can Deu de Sabadell i la part pràctica es realitzarà pels camins que travessen el bosc, un entorn natural que ofereix itineraris òptims per a la pràctica de l'esport. 

L'activitat es realitzarà a les tardes de quatre dijous, al mes d'octubre (dies 1, 8, 15 i 24), en un grup d'un màxim de 30 persones.


Inscripcions

Passejades de Marxa Nòrdica: 35,00 €/persona

Lloguer dels bastons (si s’escau): 3,00 €/persona i sessió.

Telèfon

93 716 47 81

Correu electrònic

espainattura@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *