Salta al contingut

Del 22 al 30 d'octubre 2020

Activitat organitzada per:

L'edició de la Festa BBVA de la Tardor d'enguany serà molt especial!

 

A banda de totes les activitats que podrem compartir el mateix dia de la Festa a través del canal de YouTube de la Fundació, també us animem a participar a dos concursos molt divertits.

 

Concurs sobre l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell

 

 

Per una banda, hem elaborat un concurs de preguntes i respostes (Kahoot!) sobre l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell. Es traca d'un qüestionari amb diverses opcions per a cada pregunta i contrarellotge per saber si sou uns experts en l'Espai Natura i els seus elements: els animals de la granja, la masia, les tradicions a pagès... Podreu trobar totes les respostes als vídeos del mapa interactiu que també està penjat al web.

D'entre tots els qui participeu en aquest joc es sortejaran 3 vals per a 4 persones per a participar en un dels tallers familiars a Can Deu: la visita a la granja, el taller "Fem el Tió de Nadal" o "Busquem els Ous de Pasqua".

El joc estarà actiu fins al dimecres 28 d'octubre a les 22 h que tancarem i farem el sorteig. Jugueu-hi ara!

 

JOC "QUÈ EN SAPS DE L'ESPAI NATURA SABADELL?"

 

Concurs "El cargol tafaner"

 

 

Al llarg del matí de diumenge 25 d'octubre anirà apareixent un cargol tafaner. Si esteu atents i us apunteu els moments en que aparegui, podreu participar al sorteig d'un cap de setmana per a 4 persones a l'alberg rural "Lo Molí de Bot", a la Terra Alta.

Només heu d'estar atents i dir-nos on heu vist el cargol tafaner. Si va massa de pressa i s'escapa, recordeu que tindreu tots els vídeos de la Festa BBVA de la Tardor penjat el dilluns 26 al web i al canal de YouTube de la Fundació.

 

PODEU PARTICIPAR AQUÍ EN EL CONCURS "EL CARGOL TAFANER" 

 

Gaudiu de la festa i participeu als concursos! Molts sort!

 

Podeu consultar la nostra política de privacitat aquí.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *