Salta al contingut

diumenge, 17 de novembre 2019 de les 12:00 h a les 13:00 h
Masia de Can Deu
Camí de la masia de Can Deu, 1
Sabadell 08207

Activitat organitzada per:

Descarrega
més informació

Diumenge 17 de novembre de 2019 a les 12 h es farà l'acte de lliurament dels premis als guanyadors dels concursos de dibuix infantil i de fotografia de la Festa BBVA de la Tardor 2017.

 

(Podeu descarregar-vos els dibuixos i fotografies premiats clicant al botó "Descarrega més informació" a la vostra esquerra)

 

- Dibuix Infantil

El concurs BBVA de dibuix infantil de la Festa de Tardor, amb els temes de la Tardor a l’entorn de la Masia de Can Deu (el bosc, la granja i els horts) i la pròpia Festa, consistia en dos premis (1r i 2n) per a cadascuna de les tres categories en funció de l'edat dels participants. 

Des de l'Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell agraïm als gairebé 350 participants el seu esforç i la gran qualitat dels dibuixos presentats, que han suposat un repte per al jurat. Moltes gràcies a tots els nens i nenes participants.

El concurs ha estat possible gràcies al suport  de BBVA i de la col·laboració de la Papereria Paes. 

 

Infants d’educació infantil (de 3 a 5 anys).

1r premi: Noa Torés, 5 anys

2n premi: Jana Álverez, 5 anys

 

Infants d’educació primària I (de 6 a 8 anys).

1r premi: Arnau Fazio, 6 anys

2n premi: Aynara Ocaña, 7 anys

 

Infants d’educació primària II (de 9 a 12 anys).

1r premi: Alí Layti, 12 anys

2n premi: Elena Soriano, 10 anys

 

 

- Concurs de fotografia

El concurs BBVA de fotografia de la Festa de Tardor, amb els temes de la Tardor a l’entorn de la Masia de Can Deu (el bosc, la granja i els horts) i la pròpia Festa, consistia en tres premis (1r, 2n i 3r) en una única categoríal

Des de l'Espai Natura Fundació1859 Caixa Sabadell agraïm als  participants el seu esforç i la gran qualitat de les fotografies presentades, que han suposat un repte per al jurat. Moltes gràcies a tots els participants.

El concurs ha estat possible gràcies al suport de BBVA, i la col·laboració  d'en Jaume Cusidó, SwissPro i de Fotografia Monistrol 

 

Fotografies guanyadores

1er Premi. Alberto Lisi

2on premi. Alberto Sánchez

3er premi. Marc Serrano

 

Convidem als guardonats i a tothom que ho desitgi a l'acte de lliurament  de premis que es farà a la masia de Can Deu a les 12 h del diumenge 17 de novembre de 2019


Telèfon

93 716 47 81

Correu electrònic

espainatura@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *