Salta al contingut

Del 28 de juny al 30 de juliol 2021 de les 10.00 h a les 14.00 h
Espai Natura Sabadell, Camí de la masia de Can Deu, 1

Activitat organitzada per:
Fundació 1859 Caixa Sabadell amb el suport de BBVA
Fundació 1859 Caixa Sabadell amb el suport de BBVA

Patrocina:Quadpack Foundation

Descarrega
més informació

L'Espai Natura Sabadell ofereix una sèrie d'activitats pensades per a esplais i casals d'estiu d'entitats externes que vulguin venir a Can Deu a passar una jornada diferent. Estan dissenyades per a grups de fins a 30 nens/es (es poden fer simultàniament fins a un màxim de 2 grups/dia de cada taller), amb una durada d'entre dues hores i dues hores i mitja. Les activitats es duran a terme els matins, de dilluns a divendres, entre el 28 de juny i el 30 de juliol de 2021 i la primera setmana de setembre.

Cada activitat és conduïda per un monitor, que s'ocupa de les explicacions i l'animació. En acabar, s'entrega als acompanyants un dossier. A banda, cada circuit disposa d'un material específic tant per a la part teòrica com la pràctica que realitza.

Els Esplais i Casals d'estiu d'entitats clientes del BBVA tenen un descompte del 15% per les activitats contractades a l'estiu de 2021!

Els Esplais i Casals d'estiu d'entitats d'entorns en risc d'exclusió tenen un descompte del 20% patrocinat per Quadpack Foundation per les activitats contractades a l'estiu de 2021!

 

Enguany també aplicarem el Pla de contigències amb les mesures de protecció i prevenció que adoptarem front al risc de contagi de la Covid-19 en aplicació de les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

Descripció dels tallers

Vida i jocs tradicionals al voltant de la masia (2 hores)

Inicialment es visita la masia en companyia del monitor i, a través d'un joc on els propis nens representen personatges de la masia, se'n mostren les instal·lacions, explicant les funcions dels diferents espais, aspectes de la vida quotidiana i les eines emprades en els conreus. Més tard, els nens infants participaran en diversos jocs d'arrel tradicional en funció de l'edat, com ara el joc de pescar els ous a l'aigua, i acabaran fent un planter per endur-se'l a casa. Aquesta activitat està indicada per a nens/es de 3 a 12 anys.

Fem oli a l'estiu (2 hores)

Taller per a conèixer el procés per a obtenir l'oli i elaborar productes tradicionals. Començarem descobrint les feines i eines emprades en el conreu i la collita de les olives visitant el museu i la cuina de la masia. A continuació visitarem els camp d'oliveres per aprendre els trets característics de l'arbre i els seus fruits, experimentarem com s'obté l'oli tot matxucant les olives i acabarem l'activitat elaborant un producte tradicional a base d'oli: una crema hidratant. 

Està indicada per a nens/es de 6 a 12 anys.

Els animals de la granja (1 hora)

En aquesta activitat ens centrarem únicament en el coneixement dels principals animals de la granja. Consisteix en un itinerari sensorial per la granja de Can Deu, on trobarem exemplars de les 10 espècies típiques de les granges catalanes tradicionals. Els infants prenen contacte amb el bestiar tot descobrint la seva biologia i els seus aprofitaments i toquen i alimenten els animals.  Aquesta activitat està indicada per a nens/es de 2 a 9 anys.

La granja a l'estiu (2 hores)

La primera part de l'activitat es dedica al coneixement dels animals de granja: quins són, quines característiques físiques tenen, com es reprodueixen, què mengen i quin aprofitament se'n fa; posteriorment es complementa amb un taller manual per realitzar elements relacionats amb la vida a la masia i la granja i l'activitat acaba realitzant jocs tradicionals a l'era de la masia. 

Aquesta activitat està indicada per a nens/es de 3 a 9 anys.


Inscripcions

Preus:

  • 168,00 €/grup els tallers “Vida i jocs tradicionals al voltant de la masia” i “Fem oli a l’estiu”

  • 158,00 €/grup el taller “Els animals de la granja”

  • 201,00 € / grup el taller “La granja a l’estiu”

Descomptes (no són acumulables)

Els esplais i casals d’estiu clients del BBVA tenen un descompte del 15% en el preu.

Els esplais i casals d’estiu de màxima complexitat tenen un descompte del 20%.

Telèfon

93 716 47 81

Correu electrònic

visitesen@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *