Els espais de la Fundació 1859 Caixa Sabadell han estat escenari de nombrosos actes que han marcat la vida social a Sabadell.

Ara, la Fundació posar a disposició de la ciutadania els seus espais més emblemàtics per a tot tipus d’actes i celebracions.

Si està interessat en el lloguer d’un dels espais, posi’s en contacte amb nosaltres.

El patrimoni arquitectònic de la Fundació 1859 Caixa Sabadell està reconegut i distingit per diversos organismes oficials, així doncs, els tres principals equipaments de la Fundació estan protegits pel Pla Especial de Protecció del Patrimoni de Sabadell.

D’altra banda, l’edifici seu de la Fundació i l’Espai Cultura Fundació 1859 estan catalogats com a Patrimoni Cultural Arquitectònic per la Generalitat de Catalunya i formen part de la Ruta Europea del Modernisme.

Per últim, com a part del compromís de la Fundació per donar a conèixer el seu patrimoni els edificis de la Fundació  formen part del programa Catalunya Convention Bureau, i tant el Museu de la Vida al Camp a l’Espai Natura Fundació 1859 com els auditoris i aules de l’Espai Cultura Fundació 1859 formen part del programa Biosphere que reconeix els establiments compromesos amb el turisme responsable.