Salta al contingut

Del 7 de setembre al 5 de gener 2019
Espai Cultura Fundació 1859

Activitat organitzada per:

Exposicions

newton-500x500pxUna exposició educativa i de gran valor artesanal de la que gaudiran per igual grans i petits. Es compon de 20 diorames fets a mà i amb materials tan comuns com la plastilina, el paper i el cartró ploma, però carregats de detalls que fan palesa la perícia i genialitat dels seus escultors.

Les escenes representades il·lustren diferents moments clau de la història de diverses disciplines científiques, on hi trobem invents com ara la impremta i el telègraf o la màquina de vapor i personatges com ara Newton, Marie Curie i Leonardo Da Vinci. Un repàs molt entretingut als grans descobriments i avenços científics de la humanitat sense els quals no seria possible la realitat que coneixem avui.


Entrada gratuïta

Horari de visita
De dimarts a divendres de 17 a 20:30 h; dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h; diumenges, d’11 a 14 h; dilluns i festius tancat.


Activitats complementàries

VISITES GUIADES


Diumenges 21 d’octubre i 16 de desembre, a les 12 h
Visita comentada a càrrec dels serveis pedagògics de l’Espai Cultura.

Activitat apta per a tots els públics.

TALLER FAMILIAR


Dissabtes 10 de novembre i 1 de desembre, a les 11.30 h
Autòmats de plastilina
Modelarem ninots de plastilina i amb l’ajuda d’un joc de lleves de fusta farem que es moguin. Una manera ben creativa i ben divertida de descobrir i experimentar les lleis elementals de la mecànica de Newton.

Edats: De 6 a 10 anys
Durada: 1 hora

Totes les activitats són gratuïtes. El taller familiar requereix inscripció prèvia, podeu reservar plaça per correu electrònic o telèfon.

 

Telèfon

93 728 66 50

Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *