Salta al contingut

Activitat organitzada per:

Descarrega
més informació

L'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 ofereix al llarg de tot el curs diverses propostes pedagògiques adreçades a grups d'escolars. Abastant tots els cicles de l'educació reglada obligatòria i secundària, entre tot el conjunt d'activitats ofertes.

Per al curs 2017-2018, a banda  de les visites guiades als edificis modernistes de la Fundació i els tallers de vitralls i mosaics, seguim oferint els tallers de robòtica educativa Lego WeDo i Robots en 2D i el taller d'economia Desenvolupa l'esperit emprenedor, així com també mantenim algunes novetats del curs anterior gràcies a la seva bona acollida. Aquest és el cas dels tallers de matemàtiques, el taller de manualitats i educació artística, Ordit i trama i el taller de botànica i civisme Coneixent els jardinets de la Caixa.

Com a novetats d'aquest curs, al voltant de les exposicions del darrer trimestre de 2017, presentem  les activitats A punt i amunt i Nines del món. La primera inclou una visita a l'exposició de mateix nom, sobre la trajectòria de l'alpinisme català, i un taller de topografia i lectura de mapes de relleu. La segona, consisteix en una visita comentada a l'exposició Nines dels pobles del món, que ens mostra com les nines no són tan sols joguines sinó també instruments de transmissió de valors, tradicions i convencions culturals i socials; són eines d'aprenentatge a través de l'emulació i esdevenen una font d'informació valuosa en el camp de l'estudi antropològic.

Altres novetats del curs 2017-2018, són els tallers de cuina Fruita de temporada i El menú complet. Finalment, en les àrees de ciència i tecnologia també incorporem: el taller de biologia De la cèl·lula a l'ADN, el taller de robòtica Descobreix en Bee-Bot i el taller d'innovació tecnològica Realitat virtual immersiva: construeix el teu visor VR.

Per llegir informació més detallada de cadascuna d'aquestes propostes, us convidem a descarregar i consultar la Guia d'Activitats Pedagògiques (en format PDF).


Inscripcions

Per concertar una activitat per a escoles o grups, ampliar la informació sobre les condicions de contractació i resoldre dubtes relatius al contingut de la Guia d’Activitats Pedagògiques, escriviu-nos a l’adreça electrònica indicada a continuació.

Adreça electrònica

visitesec@fundaciosabadell.cat

Persona de contacte

Mont Callarisa

Telèfon

93 728 66 50 (horari d’atenció de dimarts a divendres, de 16 a 20:30h).

Telèfon

93 728 66 50

Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *