Salta al contingut

Diada del Llibre

divendres, 23 d'abril 2021 de les 9 a les 20.30 h Espai Cultura

Telèfon de reserva/venda:
93 725 95 22 (extensió 2)

Diada del Llibre
Descripció

Reprenent la tradició d’anys anteriors, divendres 23 d’abril el jardí de l’Espai Cultura esdevindrà un dels escenaris principals de la Diada de Sant Jordi a Sabadell, amb un programa d’activitats per a tota la jornada organitzat per la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

Les activitats d’aquest any han estat planificades per a garantir una major protecció en aquest context de pandèmia, és per aquest motiu que és necessari fer reserva prèvia per assistir a l’espectacle, que aquest any té places limitades.

 

PROGRAMA COMPLET

ACTIVITATS AL JARDÍ

Giro-dari
Dues funcions: a les 17.30 i 18.30 h. (Sessions de 30 minuts)

Espai: Amfiteatre

Una tramoia ha de preparar l’escenari per una contacontes que arriba tard. Mentre intenta preparar-ho tot se li desmunta el conte de la Caputxeta que volia explicar la contacontes. Abans no arribi, l’haurà d’endreçar, però com que no sap contes els nens i les nenes l’hauran d’ajudar. A mesura que passa l’estona va trobant elements a l’escenari que l’engrescaran a explicar històries.

Una sessió de contes, musical i amb titelles tot recordant a Gianni Rodari

 

Sóc el drac!
De 17 a 20 h

Espai: Porxos del jardí

La pandèmia ens ha confinat el Drac, però ell no deixa de pensar en nosaltres i per això ens proposa de fer un punt de llibre/ titella de la seva cara, perquè cada vegada que el veiem ens recordem d’ell i el vinguem a veure l’any que ve. Una estructura amb una imatge seva farà que el tinguem ben present i li puguem deixar missatges en els estenedors de la lectura

El Jardí de la lectura
De les 11 a 13.30 h i de les 17 a 20 h
El jardí de les endevinalles i els poemes : Un espai on convidem a descobrir endevinalles, poemes sobre objectes, animals, menjars i mil coses més que podem trobar en els llibres de contes

El racó dels Llibres i la lectura: Una exposició-ambientació amb llibres de contes i caixes de fusta per mirar i, si les condicions ho permeten..., també consultar i remenar. (Es poden facilitar guants per a mirar els llibres)

ACTIVITATS A L’INTERIOR

Exposicions
De 9 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h
La ciència del joc: mostra didàctica de com es relacionen els fenòmens naturals amb els Jocs de tota la vida.
Montphoto: Concurs internacional de fotografia de natura: Recull de les fotografies del concurs Montphoto de natura.

Diada del Llibre
Inscripcions

Totes les activitats són gratuïtes.

No s’accepten més inscripcions per Giro-dari

 

 

Diada del Llibre
Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Diada del Llibre
Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Fes una consulta
Responsable: FUNDACIÓ ESPECIAL ANTIGA CAIXA SABADELL 1859 - NIF: G-66055286. Adreça postal: carrer Gràcia 17. Sabadell. Telèfon 937259522. Correu electrònic: fundacio@fundaciosabadell.cat

En nom de la Fundació tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d'informar-lo de les activitats que organitzem. Les dades que ens proporcioni es conservaran mentre no ens indiqui el contrari. Les dades no se cediran a tercers llevat dels casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió.

He llegit les condicions i accepto els seus termes d'ús.

Newsletter