Salta al contingut

dissabte, 23 de desembre 2017 a les 11:30h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Tallers Mini Innova

converteix_te-en-youtuberEl taller vol fomentar la capacitat creativa i comunicativa dels més joves a través dels conceptes fonamentals de l’«storytelling», una tècnica que els permetrà crear històries a partir de la remescla de vídeos trobats a Internet. D'aquesta manera, volem que descobreixin les possibilitats creatives que els mitjans digitals posen al seu abast.

La narració que hauran de desenvolupar podrà ser un relat inventat o una història inspirada en una vivència real i la remescla la faran a partir de clips compartits a Youtube per altres usuaris. Per crear el vídeo final faran servir l'editor de Youtube, que més de tallar i unir fragments, els permetrà incorporar transicions i aplicar filtres, crear títols de text i afegir música i efectes de so.

Durada: 1 sessió de 2 hores

Edats: De 10 a 13

Requeriments
Per realitzar el taller és necessari que els participants disposin a classe de les dades d'accés a un compte de Google dels pares o tutors legals. Aquest serà el compte que hauran de fer servir per accedir a l'editor de Youtube i el compte des del qual podran publicar el resultat final del taller, si ho desitgen.

 


Inscripcions

Tots els tallers requereixen inscripció prèvia, que es realitza a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon.

Preu: 10€

Abonaments per tallers d’una sessió

  • 2 tallers per 18€ (10% de descompte)
  • 4 tallers per 32€ (20% de descompte)
  • 6 tallers per 45€ (25% de descompte)

Tots els abonaments per tallers són unipersonals i no s’apliquen mai als tallers que indiquen la inclusió de material en el preu d’inscripció. Els abonaments adquirits entre setembre i desembre de 2017 seran vàlids només per a tallers realitzats dins d’aquest període.

Altres avantatges dels abonaments

Amb un abonament per tallers Mini Innova gaudiràs d’un 20% de descompte en una entrada d’un espectacle dels Dissabtes d’espectacle.

Amb un abonament per tallers Mini Innova gaudiràs d’un 10% de descompte per concertar una Festa infantil d’aniversari.

Telèfon

93 728 66 50

Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *