Salta al contingut

dissabte, 16 de juny 2018 a les 18 h
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Activitat organitzada per:

Petits a la cuina

Coca_de_sant_joan_wikicommons-EspencatAmb aquest taller els participants aprendran a cuinar la seva pròpia coca de Sant Joan i una segona recepta salada, ben fresca, per fer passar els dies de calor. La professora explicarà cada recepta pas per pas i ajudarà als participants al llarg de tot el procés.

Un taller infantil de cuina creativa en el qual, al llarg de l’elaboració de totes dues receptes, s'introdueixen també alguns conceptes i pràctiques essencials tant per manipular els aliments amb higiene i seguretat com també per mantenir una dieta saludable i equilibrada.


Durada: 2 hores

Edats: De 5 a 12 anys

Si l'infant pateix al·lèrgies, intoleràncies o altres afeccions alimentàries, consulteu-nos abans la viabilitat de que realitzi l'activitat.


Inscripcions

Tots els tallers requereixen inscripció prèvia, que es realitza presencialment a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu o telèfon.

Preu: 16 €

Telèfon

93 728 66 50

Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>