Salta al contingut

Del 6 d'octubre al 22 de juny 2022 de les 18:15 h. a les 19:15 h.
Espai Cultura Fundació 1859

Altres tallers infantils

 

Una classe setmanal de cuina on els infants aprenen receptes variades per a tots els àpats i aspectes bàsics de nutrició, bons hàbits alimentaris i higiene i seguretat a la cuina, així com altres valors que queden integrats en la dinàmica de les classes: autonomia personal, organització, treball en equip i coordinació, creativitat, sostenibilitat i reciclatge…

La metodologia de les classes pretén que els infants es diverteixin, que adquireixin afició a la cuina i estima pels hàbits d'alimentació saludable, a l'hora que fan un aprenentatge totalment pràctic i descobreixen que a casa també poden ajudar a preparar el menjar.

La sessió del dia 29 de setembre és gratuïta i oberta a tots els infants, entre 6 i 12 anys, que vulguin fer un tastet del taller. Cal inscripció prèvia.

Horari: Dimecres de 18 a 19 h

Edats: De 6 a 12 anys

Si l'infant pateix al·lèrgies, intoleràncies o altres afeccions alimentàries, consulteu-nos abans si és viable poder realitzar l'activitat.

 

Indicacions per a extraescolars


Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic, telèfon o mitjançant aquest qüestionari.

Quota mensual: 39 €.

L’import serà el mateix cada mes sense importar els dies lectius, ja que ens basem en calendari escolar. No es paga la matrícula.

Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *