Salta al contingut

Del 7 d'octubre al 16 de juny 2022 de les 18:00 h. a les 19:00 h.
Espai Cultura Fundació 1859

Altres tallers infantils

 

El «Club de ciència» és un taller setmanal on els participants fan activitats de ciència diversa des d’una perspectiva divertida, experimental, interactiva i rigorosa, i on cada trimestre tracten una temàtica concreta.

Aquest taller vol despertar en els nens interès sobre el món de la ciència a través de l'experimentació i l'observació directa de tot el que els envolta, així com fomentar el pensament crític amb innovació, creativitat, habilitats emprenedores i pensament complex, amb l'objectiu de potenciar la creativitat, la comunicació, la innovació, les intel·ligències múltiples i l'aprenentatge des del joc.

Les temàtiques previstes pel present curs (que comença el dijous 7 d'octubre i finalitzarà al mes de juny de 2021) són:

  • Primer trimestre. Enginyeria
  • Segon semestre. Astronomia
  • Tercer trimestre: Química

 

La sessió del dia 30 de setembre és gratuïta i oberta a tots els infants, entre 6 i 9 anys, que vulguin fer un tastet del taller. Cal inscripció prèvia.

Horari: dijous de 18 a 19 h.

Edats: de 6 a 9 anys.

 

Indicacions per a extraescolars


Inscripcions

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic, telèfon o mitjançant aquest qüestionari.

Quota mensual: 41 €.

 

L’import serà el mateix cada mes sense importar els dies lectius, ja que ens basem en calendari escolar. No es paga la matrícula.

Telèfon

93 725 95 22 (extensió 2)

Correu electrònic

espaicultura@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *