L'Espai Natura Sabadell ofereix la possibilitat de llogar alguns dels seus espais a entitats o particulars per a celebracions. Podeu consultar la normativa de lloguer d'instal·lacions. També podeu consultar els espais disponibles a l'Espai Cultura Sabadell a www.espaiculturasabadell.cat

Masia de Can Deu

Zona noble de la casa, compta amb el menjador d’estiu amb una gran taula de roure, sala amb xemeneia i jardí romàntic. És un espai idoni per a la celebració de reunions i actes públics i privats. Aparcament privat a 200 metres.

Exterior de la Masia

  Espai descobert amb punt de llum, taules de picnic per a 40 persones, tranquil·litat i bellesa a tocar de la ciutat. És un espai idoni per a la celebració de festes privades. Aparcament privat a 200 metres.

Ermita de Sant Vicenç de Verders

Edifici romànic sense consagrar, ideal per a casaments civils o altres celebracions, amb capacitat per a 30 cadires. Compta amb un jardí romàntic al costat amb taules per a aperitius. És un espai idoni per a la celebració festes privades. Aparcament privat a 200 metres.

Bosc de Can Deu

  Espai forestal de 86 ha. format per pinedes i alzinars, el pulmó verd de Sabadell. S’hi organitzen curses, romiatges, festes i passejades. Aparcament privat a 200 metres.