Una programació pensada per acostar els nens i nenes més petits a la robòtica i a les noves tecnologies d'una forma lúdica i creativa.


Espai Cultura
Tallers Mini Innova

Programa videojocs amb Scratch

Del 28 d'abril al 19 de maig 2017

L'Scratch és una aplicació per iniciar als infants en la programació (de videojocs), amb un sistema molt intuïtiu, basat en la idea de l'anomenada programació visual o per blocs.

Espai Cultura
Tallers Mini Innova

Lego WeDo (avancem)

dissabte, 13 de maig 2017 a les 11:30h

Seguim el fil de la sessió introductòria «Lego WeDo (ens iniciem)», per aprofundir en allò après. Construirem una figura més complexa i experimentarem una mica més amb l'aplicació que ens permet programar-la.

Espai Cultura
Tallers Mini Innova

Com es diu el meu robot?

diumenge, 7 de maig 2017 a les 11:30h

Un taller dissenyat per apropar els més petits als principis i la lògica elementals de la programació i la robòtica, a través d'un joc guiat.

Espai Cultura
Tallers Mini Innova

Crea minidrons amb impressió 3D

Del 26 de maig al 16 de juny 2017

Un taller per aprendre a dissenyar «l’esquelet» d’un minidron volador, amb programari de modelatge 3D. A més, imprimirem els models creats, cada participant muntarà el seu dron amb tots els components electrònics necessaris i el farà volar i se'l podrà endur a casa.

Espai Cultura
Tallers Mini Innova

Littlebits

dissabte, 3 de juny 2017 a les 11:30h

Ens introduïrem en l'electrònica creativa, però sense soldadures ni programació. Podrem crear moltes joguines diferents, instruments musicals... Només cal fer volar la imaginació!

Espai Cultura
Tallers Mini Innova

Robots en 2D

diumenge, 4 de juny 2017 a les 11:30h

Acolorirem uns robots dibuixats en paper i farem funcionar un circuit elèctric dins del dibuix, gràcies a l'ús de pintura conductiva.

Espai Cultura
Tallers Mini Innova

Converteix-te en youtuber!

dissabte, 10 de juny 2017 a les 11:30h

Amb la tècnica de l'«storytelling» explicarem històries a partir de la remescla de vídeos compartits a Youtube, o bé, gravats per nosaltres mateixos amb el mòbil.

Espai Cultura
Tallers Mini Innova

Màquines en moviment

dissabte, 17 de juny 2017 a les 11:30h

Construcció de figures robòtiques amb materials reciclats de diversa mena i a les quals incorporarem un petit motor per fer que es moguin.