Una programació pensada per acostar infants i joves a la robòtica i les noves tecnologies d'una forma lúdica i creativa!


[CANCEL·LAT] Programa videojocs amb Scratch

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

Del 7 al 9 d'abril 2020 a les 10 h

L'Scratch és una aplicació de codi obert pensada per iniciar els infants a la programació de videojocs, ja que fa servir un sistema visual molt intuïtiu basat en blocs de colors.

Fes la teva rosa de Sant Jordi electrònica!

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

divendres, 17 d'abril 2020 a les 18 h

Amb l’ajut d’uns petits elements electrònics anomenats Chibitronics, els participants tindran l’ocasió de crear la seva pròpia rosa de Sant Jordi a partir de circuits elèctrics, mentre aprenen sobre l’electrònica d’una manera visual i intuïtiva.

Investiga amb el robot True True

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

divendres, 8 de maig 2020 a les 18 h

True True és un robot pensat per iniciar els més petits en la programació i desenvolupar el pensament computacional; amb ell es poden realitzar una gran varietat d’activitats de programació amb ordinador i sense, mitjançant aplicacions per a dispositius mòbils.

Lego WeDo: construïm robots

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

dissabte, 23 de maig 2020 a les 11.30 h

Taller per iniciar els infants a la robòtica. Aprenem plegats a construir figures robòtiques, pas a pas, i en acabar veiem com es controlen des de l’ordinador.

Construeix cúpules de Leonardo

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

divendres, 29 de maig 2020 a les 18 h

Leonardome és un recurs lúdic educatiu que permet construir estructures ideades per Leonardo da Vinci. A partir de diferents patrons geomètrics podem aixecar «cúpules autosostenibles»: els seus elements no necessiten cap element d’unió. Les cúpules permeten treballar conceptes relacionats amb la geometria, la tecnologia, l’art i la història.

Lego Spike Prime

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

divendres, 12 de juny 2020 a les 18 h

Un nou set de Lego que combina elements de construcció amb un «hardware» molt fàcil d’utilitzar i un intuïtiu llenguatge de programació en format trencaclosques.