Una programació pensada per acostar infants i joves a la robòtica i les noves tecnologies d'una forma lúdica i creativa!


Converteix-te en youtuber

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

Del 13 al 20 de desembre 2019 a les 18 h

Aprenem a narrar les nostres històries a partir de la remescla de vídeos compartits a Youtube o gravats per nosaltres mateixos. Aprendrem a incorporar música, transicions i altres efectes amb OpenShot, una aplicació senzilla d’edició de vídeo.

Lego WeDo 2.0

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

dissabte, 14 de desembre 2019 a les 11.30 h

Lego WeDo 2.0 permet la construcció de diferents robots, ara sense fils, i amb propostes de modificacions sobre el mateix robot, incentivant no només la mateixa construcció sinó també la resolució de problemes.

Postals de Nadal electròniques

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

dissabte, 21 de desembre 2019 a les 11.30 h

Crearem una postal que s’il·lumini amb llums led, gràcies a Chibitronics, una cinta adhesiva de coure, dissenyada per crear circuits elèctrics sobre paper i, així, unificar les manualitats amb l’electrònica.

Màquines en moviment

Espai Cultura / Tallers Mini Innova

dissabte, 28 de desembre 2019 a les 11.30 h

Construïm figures amb materials per reciclar i fem que es moguin gràcies a un petit motor i una pila, i també n'afegim components electrònics retirats de joguines, telèfons mòbils i diferents aparells obsolets o trencats!