Salta al contingut

Jornades e-NFORMA Per un envelliment actiu de qualitat

Del 24 al 26 de maig 2017
A l'Espai Cultura i l'Espai Natura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

Activitat organitzada per:

logo_enforma

Els dies 24, 25 i 26 de maig tindrà lloc a Sabadell la primera edició de les
Jornades e-NFORMA.

Les Jornades e-NFORMA són un nou model de jornades que, combinant conferències, exposicions, demostracions i activitat física, volen ajudar a convertir Sabadell en un referent de Ciutat implicada en la promoció de l’activitat física saludable suportada per la tecnologia.

Cada any, les jornades es centraran en una temàtica o col·lectiu determinat. Enguany serà el col·lectiu de la gent gran l’eix vertebrador de les jornades, sent el missatge central de la trobada “per un envelliment actiu de qualitat”.

L’objectiu de les jornades és donar a conèixer els avantatges de fer activitat física a qualsevol edat, tant des del punt de vista mèdic, com psicològic, social o inclús sanitari.

Amb aquest objectiu, les jornades comptaran amb la presència de reconeguts especialistes en els seus àmbits com el Dr. Miquel Vilardell, la Dra. Fernanda Caballero, el podòleg Martín Rueda o el marxador i ironman Josep Marin, entre d’altres.

Les jornades volen constituir-se en una fita clàssica de Sabadell en el seu objectiu de posicionar-se com a model de Ciutat integradora del trinomi SALUT-TECONOLOIA-ESPORT.

 

Format i contingut de les jornades

Les Jornades e-NFORMA es realitzaran a l’Espai Cultura i l’Espai Natura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

El dimecres 24 de maig tindrà lloc la inauguració institucional de les jornades i la conferència inaugural que anirà a càrrec del Dr. Miquel Vilardell, catedràtic de Medicina Interna a la Universitat Autònoma de Barcelona i distingit amb el Premi Creu de Sant Jordi l’any 2015, i del Sr. Guillem López Casasnovas, catedràtic d’economia a la Universitat Pompeu Fabra, conseller del Consell de Govern del Banc d’Espanya i distingit amb els Premis Ramon Llull, 31 de Desembre i Creu de Sant Jordi.

El dijous 25 de maig durant el matí tindrà lloc l’Espai Salut, als auditoris de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (carrer d’en Font, 1), on s’impartiran diverses conferències i xerrades sobre els beneficis de la pràctica esportiva i es donaran consells per a una activitat física saludable. La cloenda de la jornada anirà a càrrec d’un monologuista que tractarà el tema de l’esport amb humor.

El divendres 26 de maig, les jornades es traslladarien a l’Espai Natura Fundació Sabadell 1859 (masia de Can Deu), sota el títol Espai Esport, hi ha programada una agenda d’activitats esportives dirigides i sessions divulgatives dels beneficis de l’activitat física a qualsevol edat.

La cloenda de les Jornades e-NFORMA tindrà lloc el divendres 26 al migdia.

 

inscripcio1


Inscripcions

Inscripcions a:

Telèfon

93 725 95 22

Correu electrònic

fundacio@fundaciosabadell.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>